Official Zumba ® instructor

Ik ben officieel ZIN member (lid van het Zumba ® Instructor Network). Dit betekent elke twee maanden nieuwe muziek en continue scholing om jullie nog beter en gevarieerder les te kunnen geven.

Niet iedereen mag zich Zumba ® instructeur noemen. Zumba ® is een geregistreerd handelsmerk en het gebruik ervan is voorbehouden aan personen die Zumba ® gecertificeerd zijn.

Je kunt controleren of iemand Zumba ® gecertificeerd is door zijn naam in te typen op de officiële zumba.com website. Mijn pagina vind je onder deze link op www.zumba.com.

Mijn naam is dus Annette. Ik heb in 2001 mijn diploma behaald voor aerobics instructor. Daarna heb ik diverse lessen gegeven zoals aerobics, steps, body shape, body pump en pilates (met ook daarvoor de benodigde certificaten).

Maar mijn passie lag en ligt nog steeds bij het dansen. Daarom combineerde ik al heel snel verschillende danspassen in de aerobics- en steplessen. Toen uiteindelijk Zumba ® op het toneel verscheen, was ik meteen verkocht. Ik heb de certificaten van Zumba ® Basic I en Zumba ® Basic II behaald, wat inhoudt dat ik alle dansstijlen geleerd heb. Ondanks dat het Zumba ® programma al een tijdje bezig is, blijft voor mij elke les weer een klein feestje. En ik hoop voor jullie dan ook!Wat en waar?

Photo 1

Zumba ®
Zumba Toning ®
Zumba Gold ®

Photo 2
Gebouw Sport+ (Leerpark)
Maria Montessorilaan 3
3312 KW DORDRECHT

Best DJ'sspecial offer